مواد لازم و طرز تهیه جوجه کباب قرمز

طرز تهیه جوجه کباب قرمز

آموزش آشپزی و شیرینی پزی , جوجه کباب , نکات مهم  در تهیه جوجه کباب قرمز , آموزش طبخ جوجه کباب قرمز

مواد لازم برای تهیه جوجه کباب قرمز :

مرغ

روغن زیتون

رب گوجه فرنگی

نمک و پاپریکا و پودر چیلی و آویشن

سیر

آب پیاز

 

طرز تهیه جوجه کباب قرمز:

ابتدا مرغ را تکه تکه کنید و روغن زیتون به همراه رب را مخلوط کنید و سپس به نمک و پاپریکا و پودر چیلی و مقداری آویشن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید مقداری آب پیاز و یک حبه سیر رنده شده (برای هر یک کیلو مرغ یک حبه اضافه کنید) و سس آماده شده را به مرغ ها اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید سپس درون ظرف درب دار به مدت حداقل 8 ساعت داخل یخچال قرار دهید. سپس مرغ ها را سیخ کنید و روی آتش بپزید. برای سرخ شدن آن می توانید با قلم موی آشپزی روغن بزنید. برای سرو می توانید از گوجه و فلفل و پیاز کبابی استفاده کنید.

 

نکته:

این کباب را می توانید با این خوشمزه هم نوش جان کنید. به این صورت که پیاز را خلالی کنید و مقداری جعفری خرد شده و سماق و آبلیمو مخلوط کرده و با این کباب نوش جان کنید.

منبع : بیتوته

پیچاق قیمه؛ غذای سنتی مردم اردبیل + طرز تهیه

آموزش طرز تهیه پنه آل پلو

 

  • admin
  • هیچ
  • 2 views
  • 11 آوریل 19
برچسبها
مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید.

بهتر است دیدگاه شما در ارتباط با همین مطلب باشد.

0